De bästa nätbutikerna för streetwear

När vinter går till vår, eller sommar går till höst, börjar det klia i tassarna på många modelejon. Om du är på jakt efter trendiga men bekväma vardagsplagg finns det många bra nätbutiker som erbjuder bra kampanjerbjudanden, rabattkoder och fri frakt.

Här är några av de bästa och mest prisvärda klädbutikerna online.

1. Asos.com

Asos riktar sig först och främst till kunder i tjugoårsåldern, som letar efter tuffa, trendiga och hippa kläder. De har det mesta inom kläder, skor, accessoarer, sportkläder och till och med kroppsvård.

Det går att hitta flera bra rabatter från Asos. Om du är student kan du få 10 % rabatt på alla köp. Om du fyller i deras formulär får du en rabattkod som fungerar ända tills du tar examen.

Vad som är bra med Asos:

– Du kan söka på en kändis och få fram plagg som är inspirerade av den.

– De har ett stort utbud av modemärken, som French Connection, Monki och Weekday.

– De har en outletsida där du alltid kan hitta riktiga reafynd (få upp till 60 % rabatt utan att behöva leta efter några Asos rabattkoder!).

– De har ÄNNU en outletsida, inuti den vanliga outletsidan, där du kan få upp till 70 % rabatt på reaplagg utan att ens behöva använda någon Asos rabattkod.

2. Nelly

Nelly finns till för mode- och skönhetsintresserade unga kvinnor och män. De erbjuder allt från festklänningar till badkläder.

Vad som är bra med Nelly:

– De har en funktion som kategoriserar kläder utifrån tillställning och tillfälle, så kan se alla produkter som passar för till exempel en examensfest eller ett bröllop, allt på ett och samma ställe.

– Du kan få Nelly kampanjkoder och Nelly rabattkoder skickade direkt till dig via e-post och få förtur till deras reor, genom att registrera dig för deras nyhetsbrev.

– Alltid fri frakt på alla köp över 199 kronor, ingen fri frakt kod behövs.

– Utöver 300 välkända klädmärken erbjuder de även sina egna märken, NLY Shoes, NLY Trend, NLY Sport, NLY Beach, för att nämna några stycken.

Både Nelly och Asos levererar till länder i nästan hela världen, och båda butiker har snabba leveranstider, om du betalar lite extra kan du till och med få dina varor i posten följande dag.

Speciella erbjudanden och rabatter

En sista sak som är bra med både Nelly och Asos är att du regelbundet kan hitta utförsäljningar, rabattkoder och kampanjkoder, så se till att du bevakar både Nelly.com och Asos.com, om du letar efter prisvärd streetwear från kända klädmärken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *